Linkbuilding

Ingen placeringer uden linkbuilding

Linkbuilding er meget arbejde, men også meget vigtig

 

Linkbuilding er en af de mere tidskrævende faktorer af processen med at få din hjemmeside længere op på google.

Men selvom linkbuilding er meget tidskrævende, er det også det du  mærker bedst på din side.

 

Hvordan starter jeg?

 

Først skal du gøre op med dig selv, om du selv har den tid der skal til, eller om det bedre kan betale sig at købe sig til linkbuilding. Dog skal du passe meget på med at købe linkbuilding, da du kan være uheldig og få den modsatte effekt af hvad der er ønsket. Mange af de billige linkbuilding services man kan købe, “spammer” nemlig forums og blogs med dit link.

Derfor får du stort set altid mest ud af at købe linkbuilding hos en person som starter stille og roligt ud med at bygge links, og med tiden bygger en stor mængde kvalitets links op til din side.

 

Hvad er kvalitetslinks?

 

Et link fra en hjemmeside til din, fungerer som en anbefaling fra denne side. Derfor er links meget vigtige i googles øjne. Men også hvor disse links kommer fra er vigtigt. Det vil sige, at hvis din bager skal have et godt link, ville en blog der skriver om morgenbrød være et godt sted at starte.

Dernæst spiller det også ind hvilken pagerank siden har, hvor linket kommer fra. Jo højere pagerank, jo bedre er linket. Det findes flere værktøjer til din browser, der gør det muligt at se sidens pagerank.
Tjek også om det link du får er et nofollow, eller et dofollow link. Da et dofollow link har meget højere værdi end et nofollow link.

 

De svære links – Crème de la crème

 

Der findes nogle links som er utroligt meget værd for trafik og søgemaskineoptimering. Hvis du får links fra sider som DR, TV2 eller Ekstrabladet er du garanteret en god strøm af besøgende fra disse sider, samtidigt med at du får et link fra en side med utrolig god værdi i googles øjne.

Den eneste måde at få links fra disse sider er som regel at lave noget som er værd at skrive om, og så selv håbe på at der er en skribent der opfanger det. Eller lave dine egne nyheder, og derefter kontakte nogle forskellige skribenter og få dem til at udgive din historie med et link til dit site.

Linkbuilding